Gabri García: “Hem pogut preparar el partit a consciència”

Gabri García: “Hem pogut preparar el partit a consciència”

El tècnic del Juvenil A Gabri García assegura que l’equip arriba a la Final Four de la UEFA Youth League “en un moment òptim físicament i de preparació del matx”

“L’equip arriba molt bé en aquesta Final Four de la UEFA Youth League”, assegura l’entrenador del Juvenil A Gabri García a l’Open Media Day en la prèvia de la semifinal davant el Salzburg. Un rival a qui el preparador blaugrana adverteix que té una bona plantilla amb jugadors que participen al primer equip. L’equip austríac ve d’eliminar tres conjunts destacats com el Manchester City, el PSG i l'Atlètic de Madrid: “És el gran tapat d’aquesta fase final, han obtingut una classificació brillant i és un grup amb un gran potencial”.

Segons afirma el tècnic blaugrana, la consecució del títol de Lliga amb antelació al final de la competició, “ha permès a l’equip poder preparar el partit a consciència aquestes tres setmanes i alliberar-nos”. “És un grup molt madur i ho ha demostrat al llarg de les eliminatòries que hem anat disputant. Saben gestionar molt bé les emocions i aquesta no serà una excepció”.

Aquest dimecres el Juvenil A s’ha entrenat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de viatjar cap a Nyon aquesta tarda. Un duel en què Gabri podrà comptar amb tota la plantilla, excepte el porter, Josep. Preguntat sobre la situació dels jugadors que sovint juguen amb el Barça B, afirma que “els jugadors saben quina és la seva situació i estan encantats de venir amb nosaltres”. Al partit d’aquest divendres a l’estadi Colovray de Nyon (13 h) el conjunt blaugrana hi arriba després d’acabar com a primer a la fase de grups i eliminar el Borussia Dortmund, als vuitens, i el Porto, als quarts. “Seria especial tornar a Barcelona amb el títol de campions”, sentencia Gabri. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut