València Basket - FC Barcelona Lassa: Partit gran a la Fonteta

València Basket - FC Barcelona Lassa: Partit gran a la Fonteta

Els de Bartzokas, sense Navarro i Doellman, busquen un triomf de prestigi a la pista de l’actual líder de la competició

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 18.30 h i en directe per #0 de Movitar+, el València Basket, líder de la Lliga Endesa. Els blaugranes ja saben què és superar l’equip valencià al Palau Blaugrana, però també han tastat la derrota contra els de Pedro Martínez a les semifinals de la Copa del Rei. Per tant, es preveu un partit molt igualat i en què els petits detalls poden marcar la diferència.

El rival

Compta amb jugadors de gran nivell, els quals han demostrat la seva vàlua tant a la Lliga Endesa com a l’Eurocup. El seu jugador més incisiu de cara a cistella és el pivot Bojan Dubljevic, amb 12,8 punts i 15,5 de valoració. L’acompanyen un seguit de jugadors com San Emeterio i Rafa Martínez, amb 9,8 i 9,4 punts, respectivament, però cal no oblidar tampoc jugadors com Sikma, Van Rossom, Thomas, Sastre, Vives, Diot, Sato i Oriola, que poden sobresortir en qualsevol moment amb la seva qualitat i rauxa. Actualment el València té un balanç de 19 triomfs i 7 derrotes.

El Barça

No podrà disposar del capità Navarro i tampoc de Doellman, que s'han quedat finalment a Barcelona. Són baixa Faverani, Ribas i Lawal. La novetat en aquest viatge és el base Stefan Peno, del Barça B, que completarà la rotació de 12 jugadors. Els blaugranes esperen continuar millorant i creixent com a equip en aquest tram final de temporada en què només hi haurà una competició en joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut