Local

Ruth: “Ha arribat el moment i toca gaudir-lo”

La defensa del Barça Femení va visitar l’'Hora B' de Barça TV abans de les històriques semifinals de la Lliga de Campions davant el PSG

S’acosta el dia. A menys de 48 hores per a l’històric Barça Femení-París Saint-Germain, corresponent a l’anada de les semifinals de la Lliga de Campions, la defensa Ruth García visitava l’Hora B de Barça TV per descriure les seves sensacions i les de l’equip. “És un somni que busques i estem a les portes de fer-lo realitat. Des que vaig arribar al Club sempre ho tens en ment i ha arribat el moment. Toca gaudir-ho”, reconeixia.

“Especial i històric”

Així, la ‘3’ blaugrana qualificava l’eliminatòria com a “especial i històrica”. Explicava: “Costa d’assimilar-ho. És un premi però sabem que serà molt difícil. És el moment i hem de competir de la millor manera i amb els peus a terra”. Del PSG, Ruth en parlava com un “rival amb molta experiència i jugadores de nivell”.

Això sí, segons ella, l’equip és conscient que tindrà “el reforç del Mini ple”. I és que des de dimecres que no queden entrades per al gran duel. “Esperem l’afició amb moltes ganes”, concloïa Ruth.

Més notícies aquí