Ruth: “Ha arribat el moment i toca gaudir-lo”

Ruth: “Ha arribat el moment i toca gaudir-lo”

La defensa del Barça Femení va visitar l’'Hora B' de Barça TV abans de les històriques semifinals de la Lliga de Campions davant el PSG

S’acosta el dia. A menys de 48 hores per a l’històric Barça Femení-París Saint-Germain, corresponent a l’anada de les semifinals de la Lliga de Campions, la defensa Ruth García visitava l’Hora B de Barça TV per descriure les seves sensacions i les de l’equip. “És un somni que busques i estem a les portes de fer-lo realitat. Des que vaig arribar al Club sempre ho tens en ment i ha arribat el moment. Toca gaudir-ho”, reconeixia.

“Especial i històric”

Així, la ‘3’ blaugrana qualificava l’eliminatòria com a “especial i històrica”. Explicava: “Costa d’assimilar-ho. És un premi però sabem que serà molt difícil. És el moment i hem de competir de la millor manera i amb els peus a terra”. Del PSG, Ruth en parlava com un “rival amb molta experiència i jugadores de nivell”.

Això sí, segons ella, l’equip és conscient que tindrà “el reforç del Mini ple”. I és que des de dimecres que no queden entrades per al gran duel. “Esperem l’afició amb moltes ganes”, concloïa Ruth.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut