Ange Koko:

Ange Koko: "El futbol té màgia i podem classificar-nos"

La davantera blaugrana confessa que el seu somni és “guanyar el PSG en semifinal”, i afirma que seria “excepcional”

Aquest dissabte (18 hores) el Barça Femení té una cita al Miniestadi per continuar fent història a Europa. El conjunt de Xavier Llorens s’enfrontarà al París Saint-Germain a les semifinals de la UEFA Women’s Champions League. En una entrevista als mitjans del Club, la davantera ivoriana Ange Koko ha valorat la situació de l’equip i com arriba el rival fins aquí: “El PSG està acostumat a aquest tipus de partits, perquè ja va jugar dues semifinals i una final de Champions”. “A més, té jugadores de classe mundial, com Verònica Boquete o Marie-Laure Delie, que participen en competicions d’alt nivell”, ha afegit.

Malgrat que per a les blaugranes “tot això és nou”, la davantera s’ha mostrat amb ganes i confiança de passar l’eliminatòria: “Aquesta temporada tot ens surt bastant bé. El futbol té màgia i podem classificar-nos”. També ha manifestat: “El meu somni d’ara és guanyar el PSG a semifinals junt amb les meves companyes, l’equip i l’afició. Seria excepcional”.

Ange Koko ha recordat quina ha estat la seva trajectòria futbolística des que va començar en aquest esport fins a arribar al Club: “A l’escola primària jugava amb els nens a futbol i, després de passar per diversos clubs europeus (Lituània i Xipre), amb paciència, molt d’esforç i treball, vaig arribar al Barça”. La blaugrana se sent molt orgullosa d’estar on està ara mateix: “Per a mi és un orgull i un honor poder defensar els colors d’un dels millors clubs del món, perquè el meu somni era poder arribar a un club europeu per poder tenir un palmarès algun dia”. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut