El Cadet guanya la quarta lliga per al planter

El Cadet guanya la quarta lliga per al planter

L’equip de Pep Ruiz i Sergi López va certificar el títol amb una victòria a la pista del AE Sant Andreu per 0-7

L’equip Cadet de la secció de futbol sala va conquistar el títol de lliga després d’imposar-se per 0-7 a la pista del AE Sant Andreu. És el quart títol de lliga que guanya aquesta temporada el planter blaugrana després dels campionats conquistats pel Barça B, el Juvenil i l’Aleví.

El Cadet va encarrilar la victòria ben aviat, amb un 0-3 en només 5 minuts amb dianes d’Arnau Garcia, Adrià Sánchez i Alejandro Montero. Abans del descans, Arnau Garcia feia el 0-4. A la segona part el Barça arrodonia la victòria amb gols d’Alejandro Montero, Joan Lobera i Víctor Cecília. Quan l’àrbitre va xiular el final els jugadors van celebrar el títol a la mateixa pista i també al vestidor. Amb els tres punts a la pista del AE Sant Andreu, el Barça Lassa ja en té 9 d’avantatge sobre el perseguidor, el Catgas Energia, i l’average guanyat a falta de només 3 jornades per al final.

L’Infantil, a punt de ser campió

El Barça Infantil va guanyar per 2-8 a la pista del Futsal Mataró i la setmana que ve tindrà el primer match ball per guanyar la lliga. Els blaugrana reben la visita del segon classificat, Les Corts UBAE (dissabte 10,45h Ciutat Esportiva) i serien campions matemàticament en cas de victòria. L’Infantil ja ha guanyat la World Futsal Cup i la Mini Copa aquesta temporada

El Juvenil, de victòria en victòria

El Barça Juvenil , que ja fa setmanes que és campió de lliga, va aconseguir una difícil victòria a la pista del Salou FS per 4 a 6 en la penúltima jornada del campionat. Atenció perquè el Juvenil ha guanyat els 29 partits disputats fins ara i aspira a un ple de victòries si derrota en l’última jornada al segon classificat, Les Corts UBAE (diumenge 12h Ciutat Esportiva).

L’Aleví no es relaxa

En el primer partit després de conquistar el títol de lliga, l’equip d’Albert Seró va derrotar a Les Corts UBAE per 6-2 en un partit molt disputat que no es va decidir fins a la segona part. El blaugrana Jordi Sánchez va destacar amb un hattrick i també van marcar Víctor Sánchez, Darling i també Izan.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut