Local

L’Aleví A guanya la Lliga

Els nois de Marc Serra s'imposen per 1-10 al camp del Cornellà i sumen el quart títol de la temporada per al futbol formatiu masculí blaugrana

L’Aleví A s’ha proclamat avui campió de Lliga del Grup 1 de Preferent al superar per 1-10 al Cornellà al seu camp. És el quart títol que suma aquesta temporada el futbol formatiu blaugrana després dels aconseguits fa unes setmanes pel Juvenil A, el Cadet B i el Benjamí B. L’Aleví A s’ha emportat avui la victòria amb quatre gols d’Iker Bravo, dos de Denis Cruces i Solo Traoré i un de Raúl Alarcón i Iker Bravo. L’Aleví A també ha guanyat aquest any el Torneig On Sports Cup al superar a la final al Mislata (4-2).

Diada de Sant Jordi i roses per les mares

La temporada de l’Aleví A al Grup 1 de Preferent ha estat excel·lent. Han sumat 26 victòries i només han cedit un empat al camp del Sant Gabriel (2-2). Són l’equip més golejador del campionat, amb 214 gols a favor, i només han encaixat 15 gols en tota la Lliga. L’equip arriba en una bon moment, doncs, al tram final de la temporada on hauran d’afrontar la Danone Cup, LaLiga Promises i la Copa Catalunya. Els jugadors, una vegada guanyada la Lliga, han regalat una rosa a les seves mares amb motiu de la Diada de Sant Jordi en un bon gest de tot el grup.

Més notícies aquí