Xavi Pascual: “Hem d’intentar que el Palau pesi al Kiel”

Xavi Pascual: “Hem d’intentar que el Palau pesi al Kiel”

Tot i reconèixer que els alemanys són “un equipàs”, el tècnic blaugrana vol que els deixin “jugar a handbol” i confia que amb l’ajuda del Palau el Barça Lassa superi l’eliminatòria

Xavi Pascual es va mostrar molt emprenyat en acabar el partit d’anada dels quarts de final de la Champions League a Kiel per l’actuació arbitral, i quatre dies després el tècnic s’ha mantingut ferm en el seu discurs: “No se m’ha passat l’emprenyada; després de veure el partit repetit la indignació ha crescut”. En aquesta línia, Pascual ha afegit que “ja van uns quants cops, però aquesta és fora de qualsevol límit de l’handbol”. Les conseqüències del partit a l’Sparkassen Arena encara s’arrosseguen, ja que el tècnic ha explicat que “jugadors com Jallouz, N’Guessan o Entrerríos –tots ells jugadors de primera línia- no han pogut entrenar en condicions en tota la setmana”.

El Barça Lassa afronta la tornada amb l’únic objectiu de capgirar els dos gols de desavantatge, i Xavi Pascual ha advertit que res no està fet. “El resultat en línies generals, tal com va anar el partit, és extraordinari, però això no treu dificultat; estem davant d’un equip capaç de guanyar-nos al Palau perfectament”, ha dit. Sobre el nivell de duresa del partit d'anada, Pascual ha estat clar: “No ens poden pegar més, davant d’això no hi puc fer res i em limito a dir la veritat”. El tècnic ha deixat clar que les seves queixes “no són per un arbitratge favorable o desfavorable, sinó de coses que no són handbol”, i ha afegit que “ens ha portat fins aquí jugar a handbol i és el que farem el dissabte”.

“Ens hi deixarem la vida i la gent del Palau ens ajudarà”

El tècnic blaugrana ha remarcat la importància que tindrà el Palau Blaugrana en el desenllaç. “El Kiel és un molt bon equip preparat per a la pressió ambiental, però hem d’intentar que el Palau els pesi”, ha dit Pascual. A més, ha recordat que “en cap dels tres partits contra ells d’aquesta temporada els hem guanyat de dos gols” per destacar que “no està fet”. L’equip descansarà aquest divendres –“per acabar de recuperar-nos dels cops”, ha dit el tècnic- i el dissabte buscarà la classificació per a la Final Four de la VELUX EHF Champions League. “Ens hi deixarem la vida i la gent del Palau ens ajudarà”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut