Insígnies de plata per a un centenar de socis blaugrana

Insígnies de plata per a un centenar de socis blaugrana

El vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus i el directiu Pau Vilanova lliuren els guardons en un acte celebrat a l’Auditori 1899

L’Auditori 1899 ha estat l’escenari aquest dilluns del cinquè i darrer lliurament d’insígnies de plata als socis que es van vincular al Club l’any 1991 i que per tant porten 25 anys de fidelitat blaugrana. L’acte ha comptat amb la presència d’un centenar de socis que majoritàriament han assistit acompanyats dels seus familiars.

El lliurament d’insígnies ha estat presidit pel vicepresident primer del Club i responsable de l’Àrea Social i de la Fundació del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus, acompanyat pel directiu responsable del moviment penyístic, Pau Vilanova.

Jordi Cardoner ha felicitat els socis pels seus 25 anys de vinculació al Club i ha recordat el bon moment que han pogut viure durant aquests anys: “Vosaltres us vau fer socis quan començava un període d’èxits amb el Dream Team del sempre recordat Johan Cruyff i heu pogut viure uns anys fantàstics que ens han permès que ara es pugui dir que som el millor Club del món”.

El vicepresident primer blaugrana també ha volgut fer referència a la gran jornada de Sant Jordi viscuda el dia abans: “aquest és un acte en el què normalment no parlem de futbol, sinó de sentiments, però avui és obligat fer referència a la gran victòria aconseguida al camp del Madrid i que ha fet que avui tots ens trobem molt bé”.

Jordi Cardoner també ha indicat que “aquesta és una insígnia que valora un passat, però que també mira cap al futur i espero que d’aquí 25 anys més vingueu a buscar la vostra insígnia d’or”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut