Xavi Llorens: “Ens ho volem passar bé a París”

Xavi Llorens: “Ens ho volem passar bé a París”

“Tenim confiança en el que estem fent i primer anirem a guanyar el partit i després veurem si tenim opcions de remuntar”, ha afirmat el tècnic blaugrana

El Barça Femení afronta la tornada de les semifinals de la UEFA Women’s Champions League davant el PSG al Parc dels Prínceps. L’equip arriba amb la desavantatge de l’anada (1-3) però amb la il·lusió de fer bé les coses: “Ens ho volem passar bé a París. Tenim confiança en el que estem fent i primer anirem a guanyar el partit i després veurem si tenim opcions de remuntar”, ha afirmat el tècnic Xavi Llorens en la roda de premsa davant els mitjans.

“Tenim la il·lusió de jugar millor que a l’anada, tenir més la pilota i ser més alegres i atrevides. Tenim un equip molt bo i estem amb molta confiança”, ha asseverat el preparador blaugrana que ha recordat que les seves jugadores venen de fer un gran partit a la lliga davant l’Athletic Club a Lezama (0-4): “Mai haviem aconseguit aquest resultat a Lezama. Ara ens toquen jugar tot finals a la Lliga i també a la Champions. Intentarem que el PSG es pensi que ja ho té tot fet. Nosaltres no tenim res a perdre i molt a guanyar” .I ha afegit: “Però som conscients que el PSG és un equip molt potent amb un estat fisic superior al nostre i això pot ser determinant”.

Llorens ha destacat que li encantaria “estar entre els quatre millors equips d’Europa cada any”. “Les jugadores estan molt il·lusionades i crec que arribarem més en atac i hem de tenir l’encert suficient per poder entra dins de l’eliminatòria”.

Aleixa Putellas i Ruth García també han parlat en roda de premsa. Repassem les declaracions més destacades:

Alexia Putellas

“Després del 0-3 l’equip va jugar millor i per tant la nostra línia a seguir és jugar com ho vam fer a partir d’aleshores”.

“El ritme del PSG és un altre i nosaltres hem de treballar per igualar-lo o inclús superar-ho per atacar amb més perill”.

Ruth García

“El PSG farà el mateix plantejament que van fer aquí al Miniestadi i sabem que serà molt complicat superar-los”.

“Poques jugadores tindran l’opció de jugar al Parc dels Prínceps. És un escenari únic i aquest equip vol sortir davant el PSG a per totes a guanyar el partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut