FC Barcelona Lassa B - Baloncesto Oviedo: Triomf de prestigi en l’últim partit de la temporada (90-82)

Tot i el frec a frec en els últims dos quarts, el filial blaugrana ha aconseguit emportar-se la victòria contra el conjunt asturià

El Barça Lassa B ha acabat la temporada de la Lliga Regular de la LEB Or victoriós davant el Baloncesto Oviedo, en el duel corresponent en l’última jornada. Aquest divendres, a la Ciutat Esportiva, els d’Alfred Julbe han aconseguit plantar cara a l’equip asturià en els últims dos quarts finals.

A l’inici del duel, els blaugrana s’han quedat molt enrere i l’han finalitzat amb una diferència de set punts (22-29). El Barça Lassa B ha retallat distàncies en l’inici del segon quart, inspirats des del triple i també des de la pintura i han aconseguit quedar-se només a tres punts dels asturians (49-52). No ha estat fins el tercer quart en el que els blaugrana s’han posat per davant en el marcador, liderats per Gerun i Trias que han estat els màxims anotadors del partit amb 24 i 20 punts respectivament (69-65).

El guió del partit ha canviat totalment i el Barça ha dominat en el marcador tot i que ha estat ajustat fins al final. El conjunt d’Alfred Julbe ha acabat d’allò més bé sentenciant el duel amb un avantatge de vuit punts (90-82) davant un rival molt complicat, el que suposa tancar la temporada amb una victòria de prestigi.