Local

Ferran Latorre arriba al camp base en el seu ascens a l’Everest el dia del Clàssic en la Diada de Sant Jordi

L’alpinista culer segueix en pas ferm en l’objectiu de coronar el cim més alt del món i assoleix el camp base el mateix dia que es disputarà el Clàssic i que seguirà a través de la ràdio

Ferran Latorre, alpinista i seguidor del FC Barcelona, ha arribat al camp base en el seu ascens a l’Everest. El fet coincideix amb el dia de Sant Jordi i en una jornada molt especial pel que fa al Club, ja que avui es disputarà el Clàssic Madrid-Barça, un partit molt important pel futur de la Lliga. Latorre ha volgut retre un petit homenatge al Club dels seus amors fent-se una fotografia amb la bandera blaugrana que va rebre després del partit contra el Sevilla, de la mà del president Josep Maria Bartomeu i del vicepresident Manel Arroyo.

L’alpinista culer va emprendre el viatge el 9 d’abril i si el pla segueix les directrius previstes, assoliria el cim el proper 20 de maig. Dia en què la bandera amb els colors blaugrana i la senyera regnarà el cim més alt del planeta, l’Everest, a 8.848 metres per sobre del nivell del mar. 

Tot i trobar-se a més de 7.000 quilòmetres de Barcelona, Latorre superarà la barrera de la distancia i seguirà el Clàssic a través de la ràdio. A més, l’esperit aventurer l’ha portat molts cops a emprendre viatges a llunyans, però com ell mateix reconeix, això no ha evitat que gaudís de la seva passió, el Barça: “He escoltat moltes finals en un camp base, o al Nepal, com la final de la Champions de Roma contra el Manchester United, que vaig veure en una televisió via satèl·lit rodejat de nepalesos. Sóc seguidor del Barça fins i tot quan estic tan lluny”.

Així doncs, Latorre segueix amb pas ferm en el seu objectiu de convertir-se en el primer català en fer el cim de les 14 muntanyes del planeta de més de 8.000 metres.

Més notícies aquí