Barça Lassa – Cafès Novell Vilafranca: Primer s’ha de fer la feina

Barça Lassa – Cafès Novell Vilafranca: Primer s’ha de fer la feina

L’equip de Ricard Muñoz afronta una cita important al Palau en què necessita guanyar per optar a ser campió aquest diumenge

Per aconseguir el títol de l’OK Lliga al més aviat possible és imprescindible fer primer la feina que toca. És a dir: guanyar. La cita d’aquest divendres al Palau Blaugrana (21.15 hores, Barça TV en diferit) es presenta com una oportunitat per acostar-se al títol de la competició regular, que podria celebrar-se diumenge al vespre si el Vic i el Reus empaten a l’Olímpic osonenc. “Per assolir el títol hem de guanyar. Si un cop aconseguim els tres punts es dóna aquesta casuística serà fantàstic. Hem d’anar pas a pas, el que hagi d’arribar ja arribarà”, afirma Ricard Muñoz.

El rival d’aquesta 26a jornada serà un Vilafranca que s’està jugant la permanència i que fa dues jornades ja va ser capaç de guanyar a Reus (3-5). En aquest sentit, el tècnic blaugrana recorda: “En les últimes jornades estem jugant contra equips de la part baixa i ens està costant molt”. “El Vilafranca sap que jugar al Palau no és fàcil, però també s’hi juguen molt”.

Aquesta setmana s’ha conegut que Josep Lluís Delriu, tècnic del Vilafranca, deixarà a final de temporada una banqueta que ocuparà Francesc Bargalló, actual jugador de l’Igualada. L’equip de l’Alt Penedès afronta les últimes quatre jornades amb 23 punts, els mateixos que el Caldes, el primer equip que es troba en zona de descens. “Segur que vindran amb ganes de competir i de posar-nos les coses complicades. Sabem la situació en què estan”, argumenta Sergi Panadero als mitjans de comunicació.

El Vilafranca va exigir el màxim en el partit de la primera volta (5-7), i ara ja disposa del llavors lesionat Ruben Fernández. Altres jugadors que cal tenir en compte són Marc Palau (14 gols), Joan Vázquez i Jordi Galán (10).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut