Local

Les opcions per ser campions de l’OK Lliga

L’equip de Ricard Muñoz té a l’abast l’opció de proclamar-se campió de la competició regular per quarta vegada consecutiva

Falten 15 punts per acabar la temporada i el Barça Lassa té 11 i 12 punts d’avantatge respecte del Reus Deportiu i el Patí Vic. Això és gràcies a la regularitat de l’equip de Ricard Muñoz al llarg de la temporada, en què només ha cedit un empat i dues derrotes. Ara acumula una ratxa de set victòries seguides i, si manté la dinàmica, la consecució del 28è títol de Lliga podria arribar properament.

Jornada 26: Barça Lassa – Vilafranca i Vic - Reus

El Barça Lassa – Vilafranca es jugarà aquest divendres 28. Si s’obtenen els tres punts, els blaugranes podrien ser campions si el Reus empata a Vic diumenge (18.05 hores).

  • Si el Reus guanya, els de Mariotti continuaran 11 punts per sota a falta de 12 per jugar-se.
  • Si el Vic guanya, els de Ferran Pujalte pujaran a la segona posició i estaran a 12 punts del Barça amb també 12 punts per disputar-se. Els osonencs, però, tenen el goal-average a favor respecte del Barça, ja que van guanyar 6-4 a la primera volta i no visitaran el Palau fins la 28a jornada. El Reus estaria, llavors, a 14 punts.

Jornada 27: Girona – Vic i Reus - Barça Lassa

Si el Reus no empata a Vic, els de Ricard Muñoz podrien proclamar-se campions el dia 7 de maig (18.05) a Reus, just la setmana abans de la Final Four de Lliga Europea, que se celebrarà a Lleida els dies 13 i 14 de maig. Per concretar quina sèrie de resultats caldrien per celebrar el títol cal esperar als resultats de la jornada 26.  

Més notícies aquí