Stefan Peno i Aleix Font: “És un somni ser on som ara”

Stefan Peno i Aleix Font: “És un somni ser on som ara”

Tots dos jugadors, que formen part del Barça B i que s’entrenen amb el primer equip, repassen a Barça TV com ha estat el curs a la LEB Or i com veuen el seu futur pròxim

El Barça Lassa compta amb joves de qualitat en el seu bàsquet base que estan molt a prop de donar el salt en el primer equip. Alguns d’ells ja han debutat tant a la Lliga Endesa com l’Eurolliga, però aquest curs tots ells han tingut incidència a la LEB Or amb el Barça B. Aleix Font i Stefan Peno, dos dels jugadors amb millor rendiment a la categoria de plata, han passat aquest dijous pel programa ‘Hora B’ de Barça TV.

El Barça B

“L’arribada de Peña i Gerun ens ha fet millorar, hem apujat el nostre nivell. Les sensacions, després de guanyar un partit, van canviar i aleshores ja vam anar cap endavant”, ha comentat Peno, que va millorar les seves prestacions a l’equip des de l’arribada dels reforços.

Aleix Font, que va arribar al Barça en edat infantil, valora com ha viscut aquests últims mesos: “Estem contents, tenint en compte com havíem començat. Hem acabat amb bones sensacions i l’arribada dels nous ens va donar una guspira, ens hem cregut que érem millors del que estàvem fent”.

El primer equip

“El ritme és frenètic, però no ho canvio per res del món. Porto molts anys pensant que vull entrenar i estar amb els millors i ara que hi sóc, estic encantat. El nivell dels jugadors és més elevat i l’exigència de l’entrenador també i si no estàs al 100%, es nota”, explica Aleix Font, que reconeix que “sempre m’he fixat en Navarro”.

Pel que fa a Peno, que aquest curs ja ha jugat 23 partits amb el primer equip, comenta que “és un somni ser on sóc ara. Era el somni que tenia ja el 2011, quan vaig fitxar, i estic lluitant per això cada dia. A veure què passa en el futur”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut