Local

S’inicia la votació popular per escollir l’MVP de la Lliga Endesa

El Barça Lassa té cinc jugadors entre els possibles MVP: Ante Tomic, Tyrese Rice, Petteri Koponen, Brad Oleson i Vitor Faverani

Aquest dimarts s’ha obert el període de votació popular per escollir l’MVP de la temporada 2016/17 de la Lliga Endesa. Tots els aficionats del Barça Lassa podran votar per Ante Tomic, Tyrese Rice, Petteri Koponen, Brad Oleson o Vitor Faverani a través de les xarxes socials (Twitter, Instagram i Facebook) i l’unic requisit perquè el vot sigui vàlid és posar el nom del jugador tot seguit del hashtag oficial. Per exemple: Ante Tomic #MVPMovistar.

Cal destacar que, en el cas de Twitter, tots els retuits compten com a vots, mentre que a Facebook cal anar a la pàgina oficial de la Lliga Endesa i, en els comentaris, deixar el nom del jugador seguit també de l’etiqueta #MVPMovistar. Pel que fa a Instagram, l’usuari té dues opcions: pujar una foto en el seu compte i votar pel seu jugador preferit afegint l’etiqueta oficial, o fer un comentari a qualsevol publicació de l’Instagram de la Lliga Endesa amb el nom i el hashtag.

A banda dels aficionats, que poden votar a les xarxes socials des d’aquest dimarts 25 d’abril i fins al 13 de maig, els entrenadors, els jugadors i els mitjans informatius també hi podran dir la seva, ja que el valor dels vots és d’un 25% per cada estament.

Més notícies aquí