S’inicia la votació popular per escollir l’MVP de la Lliga Endesa

S’inicia la votació popular per escollir l’MVP de la Lliga Endesa

El Barça Lassa té cinc jugadors entre els possibles MVP: Ante Tomic, Tyrese Rice, Petteri Koponen, Brad Oleson i Vitor Faverani

Aquest dimarts s’ha obert el període de votació popular per escollir l’MVP de la temporada 2016/17 de la Lliga Endesa. Tots els aficionats del Barça Lassa podran votar per Ante Tomic, Tyrese Rice, Petteri Koponen, Brad Oleson o Vitor Faverani a través de les xarxes socials (Twitter, Instagram i Facebook) i l’unic requisit perquè el vot sigui vàlid és posar el nom del jugador tot seguit del hashtag oficial. Per exemple: Ante Tomic #MVPMovistar.

Cal destacar que, en el cas de Twitter, tots els retuits compten com a vots, mentre que a Facebook cal anar a la pàgina oficial de la Lliga Endesa i, en els comentaris, deixar el nom del jugador seguit també de l’etiqueta #MVPMovistar. Pel que fa a Instagram, l’usuari té dues opcions: pujar una foto en el seu compte i votar pel seu jugador preferit afegint l’etiqueta oficial, o fer un comentari a qualsevol publicació de l’Instagram de la Lliga Endesa amb el nom i el hashtag.

A banda dels aficionats, que poden votar a les xarxes socials des d’aquest dimarts 25 d’abril i fins al 13 de maig, els entrenadors, els jugadors i els mitjans informatius també hi podran dir la seva, ja que el valor dels vots és d’un 25% per cada estament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut