Local

Sis blaugranes opten al millor equip de la VELUX EHF Champions League

Pérez de Vargas, Valero Rivera, Kiril Lazarov, Víctor Tomás i Viran Morros, a més del tècnic Xavi Pascual, estan a la llista de votació per formar l’equip ideal de la màxima competició europea

Aquest dijous l’EHF ha anunciat els 50 candidats, dividits en diverses categories, a ser els millors de la VELUX EHF Champions League de la temporada 2016/17. Dos dies abans que el Barça Lassa es jugui l’accés a la Final Four de Colònia en el partit de tornada contra el Kiel, l’equip ha sabut que sis dels seus integrants opten a formar part del millor equip de la màxima competició europea.

Gonzalo Pérez de Vargas opta a ser el millor porter de la competició; Valero Rivera, a l’esquerra, i Víctor Tomás, a la dreta, a ser els millors extrems, i Kiril Lazarov competirà per ser el lateral dret de l’equip ideal. A més, Viran Morros ha estat nominat en la categoria de millor defensor de la Champions, i Xavi Pascual opta a ser el millor entrenador.

Tots ells han tingut un paper clau fins al moment, i el tindran en el partit decisiu per ser a Colònia. Cal recordar que el Barça Lassa va tancar una fase de grups impecable, amb 12 victòries, un empat i una derrota -413 gols a favor i 353 en contra-, classificant-se com a primers del grup A evitant la ronda dels vuitens de final.

Les votacions ja són obertes al portal de l’EHF, on es pot accedir des d’aquest enllaç.

Més notícies aquí