Barça Lassa - Kiel: Precedents en eliminatòries d’anada i tornada

Barça Lassa - Kiel: Precedents en eliminatòries d’anada i tornada

De les set ocasions en què catalans i ‘zebres’ s’han trobat en rondes a doble partit, quatre han caigut del costat blaugrana

Aquest dissabte, a les 18.30 hores, el Palau Blaugrana acollirà la tornada dels quarts de final de la VELUX EHF Champions League contra el THW Kiel. Els dos gols de renda (28-26 a l’Sparkassen Arena) que porten els alemanys són un repte que Xavi Pascual i els seus buscaran superar per ser a la Final a Quatre de Colònia. Fins a dia d’avui les eliminatòries entre els dos equips han estat igualades, però amb un lleuger avantatge per al Barça Lassa.

Les eliminatòries de color blaugrana

De les set ocasions en què Barça i Kiel s’han trobat en eliminatòries d’anada i tornada en competicions europees, quatre han estat de color blaugrana i tres se les han endut els alemanys.

La primera es remunta a la temporada 1999/00, a tota una final de Lliga de Campions, en la que els blaugrana van caure per tres gols a Kiel (28-25) i van guanyar de 5 al Palau (24-19), proclamant-se campions. Una temporada després, la semifinal de l’EHF va seguir el mateix guió: derrota a Kiel per quatre gols i triomf blaugrana a casa per cinc.

A la temporada 2004/05 els blaugranes van superar el THW Kiel als quarts de final de la Champions amb una derrota a Kiel per 30 a 25 i un triomf blaugrana al Palau Blaugrana per 33 a 27. A la temporada 10/11, els blaugranes es van imposar a l’anada de quarts de Champions per dos gols a Barcelona i van segellar el pas a la F4 amb un triomf per tres gols a Kiel.

Els triomfs dels ‘Zebres’

El THW Kiel ha superat el FC Barcelona en tres eliminatòries. A la temporada 2001/02 els alemanys es van endur la final de l’EHF en guanyar per set gols a Kiel i caure de quatre a Barcelona. El segon triomf del Kiel va ser a la temporada 2007/08, quan va superar el Barça,a les semis de Champions. A l’anada es van imposar les ‘zebres’ per 41 a 31 i a la tornada van caure per 44 a 37.

La temporada passada, el THW Kiel va aconseguir el bitllet per a la F4 davant el Barça Lassa. Els triomf alemany a casa per 29 a 24 va deixar com a insuficient el triomf blaugrana al Palau Blaugrana per 33 a 30.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut