No et quedis sense entrada per al Kiel!

No et quedis sense entrada per al Kiel!

El Palau Blaugrana haurà de jugar un paper fonamental per accedir a la Final Four, i encara ets a temps d’aconseguir la teva localitat

El Barça Lassa es juga aquest dissabte el pas a la Final Four de la VELUX EHF Champions League al Palau Blaugrana (18.30 hores), i el paper de l’afició serà clau per aconseguir capgirar els dos gols de desavantatge (28-26). Després del partit d’anada a Alemanya, els blaugrana tenen el repte d’imposar-se al Kiel per més de dos gols de diferència i aconseguir el bitllet per a Colònia. Quan queden pocs dies per al partit, les últimes entrades estan disponibles per als socis i aficionats.

Les localitats es poden aconseguir per dues vies diferents: al web del Club (www.fcbarcelona.cat) i a les taquilles del Palau Blaugrana. Després d’un primer procés de venda per als socis, les últimes entrades de visibilitat reduïda estan disponibles per al públic general.

El vuitè jugador

En les últimes temporades, el Palau Blaugrana ha estat sempre a l’alçada de les grans ocasions, i en aquesta ocasió no serà menys. La millor entrada dels últims anys va ser la temporada 2013/14 contra el Rhein-Neckar Löwen, amb 6.814 espectadors. Les següents són del curs passat contra el Kiel (6.762); 2013/14 contra el PSG (6.702); 2011/12 contra el Montpeller (6.677); 2012/13 contra l’Atlètic de Madrid (6.521), i 2010/11 contra el Kiel (6.500). Així doncs, un cop més el Palau serà peça clau en l’intent de remuntada del conjunt de Xavi Pascual. El tècnic ja va demanar, després del partit a Kiel, que el Palau fos “una caldera” i que l’ambient empenyés l’equip cap a la classificació. Encara hi ets a temps, no t’ho perdis!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut