Santiago Futsal – FC Barcelona Lassa: Continuen en plena lluita (2-3)

Santiago Futsal – FC Barcelona Lassa: Continuen en plena lluita (2-3)

Amb gols de Pablo Mel, en pròpia porteria, Quintela i Adolfo, els d’Andreu Plaza superen el conjunt gallec a domicili per assolir el liderat de la fase regular de la LNFS

El FC Barcelona segueix viu en la lluita per ser primer de la LNFS abans que acabi la fase regular. I és que els d'Andreu Plaza, després de derrotar entre setmana el Movistar Inter, han tornat a sumar un nou triomf a la competició que, combinat amb la derrota dels madrilenys, ha col·locat els blaugrana a la primera posició. Aquest cop, després del triomf contra el Santiago Futsal, en una pista sempre complicada, per un 2-3 ajustat però suficient. Els gols en pròpia porteria de Pablo Mel (min 11), Quintela (min 14) i Adolfo (min 17) han fet que el doblet d’Armando quedés en res. Una bona victòria, doncs, per continuar sumant punts a la Lliga i ampliar la ratxa d’imbatibilitat fins al 19 partits.

Els tres gols dels d’Andreu Plaza han arribat en una primera meitat en què el Barça ha estat superior quant a ocasions i efectivitat. Els catalans han començat avisant en un parell de contres d’Adolfo i Dyego, però ha estat un gol en pròpia porteria de Pablo Mel, després d’un córner servit per Marc Tolrà (0-1, min 11), quan els blaugranes s’han avançat. Avantatge que han ampliat abans del descans,  malgrat que el local Armando ha pogut empatat amb un xut creuat (1-1, min 13). Perquè primer Quintela (1-2, min 15), que en el seu retorn a Santiago ha estat homenatjat en la prèvia del partit, i després Adolfo (1-3, min 18), que ha aprofitat una gran assistència de Dyego, han fet que el Barça iniciés la segona meitat amb marge. Suficient per endur-se el triomf final.

El Barça ha estat a prop del quart gol –Chema Mella ha estat un dels millors dels locals, especialment davant d’Adolfo, que també s’ha topat amb el pal (min 38) –, però el Santiago ha reduït diferències amb el segon gol d’Armando, que ha aprofitat una superioritat dels locals per fer el 2-3 (min 27). Malgrat tot, els homes dirigits per Santi Valladares no han pogut superar més la bona defensa dels d’Andreu Plaza, comandada per Juanjo però escudada per la pressió exercida per la resta de l’equip.

Tot i un ensurt final, amb una pilota al pal d’Antonio Diz (min 39), la victòria no s’ha escapat i el Barça continua en plena lluita pel liderat, ara ja a falta de tres jornades per al final de la fase regular. El proper repte, superar el Xota Navarra al Palau (16/04, 17 hores). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut