Local

Messi i Neymar, a punt per al tram final

Els dos cracs blaugrana envien un missatge d’optimisme a l’afició culer tot just abans d’afrontar el tram més decisiu de la temporada

Leo Messi i Neymar Jr estan a punt per afrontar el tram final de la temporada. El crac brasiler ha penjat al seu compte oficial d’Instagram una imatge amb el seu company i ídol que reforça encara més la gran relació entre tots dos.

El crac argentí està vivint un dels millors moments de la seva carrera. El ‘10’ blaugrana suma 27 gols a la Lliga i lidera en solitari tant el Pitxitxi com la Bota d’Or. A més, entre totes les competicions, Leo Messi suma ni més ni menys que 43 gols en els 41 partits disputats aquesta campanya: els ja esmentats 27 a la Lliga, 11 a la Champions, 4 a la Copa del Rei i 1 a la Supercopa d’Espanya.

Leo Messi és el màxim golejador d’Europa i Neymar Jr, el màxim assistent

Pel que fa a l’11’ culer, Neymar Jr també es troba en el seu millor moment i acumula recital rere recital amb el FC Barcelona. El brasiler suma un total de 15 gols (9 a la Lliga, 4 a la Champions i 2 a la Copa del Rei) i, a més, és el màxim assistent de la Lliga de Campions, amb 9 assistències, i el segon de la Lliga, amb 10, només superat pel seu company –i membre del trident– Luis Suárez.

Sens dubte, dos amics dins i fora del camp que acumulen més de tres temporades donant alegries als culers i gaudint sobre el terreny de joc. I ara –juntament amb la resta de l’equip– es troben en un gran moment per afrontar aquest últim tram del curs de la millor manera possible. 

Més notícies aquí