Tyrese Rice: “Hem d’estar preparats per a la recta final”

Tyrese Rice: “Hem d’estar preparats per a la recta final”

El base nord-americà del Barça Lassa comenta: “Hem d’estar a punt per als play-off per poder optar a guanyar la Lliga”

El Barça Lassa va finalitzar la seva participació a l’Eurolliga 2016/17 a la pista del Fenerbahçe en un partit en què els de Bartzokas van caure per tres punts (68-65) i en el qual Juan Carlos Navarro va aconseguir el seu punt 4.000 a la història de la competició, una xifra molt difícil d’igualar en el futur. Ara, però, el Barça Lassa només té un objectiu en ment: la Lliga Endesa. I el camí comença ja aquest diumenge amb la visita del Tecnyconta Saragossa.

“En aquest mateix partit contra el Fenerbahçe hem fet coses bé i d’altres no tan bé... però ens ha d’ajudar a anar cap endavant. Hem d’estar preparats per a la recta final i concentrats per poder guanyar la Lliga Endesa”, comentava Rice després del partit a Istanbul.

Màxim anotador de l’equip

I és que Tyrese Rice ha estat el màxim anotador del Barça Lassa a l’Eurolliga, amb 13 punts de mitjana, en la que és la millor temporada del base nord-americà a la màxima competició continental quant a punts anotats. El curs 2013/14, amb el Maccabi Tel Aviv, va anotar 9,5 punts per partit, i el 2015/16, un total de 12,4 amb el Khimki. Koponen, per la seva banda, ha estat el segon màxim anotador de l’equip amb 10,1 punts, el seu millor registre a l’Eurolliga.

Cal destacar, a més, que ha disputat tots els 30 partits de la fase regular i que ha estat també el seu millor any a Europa pel que fa al percentatge en tirs lliures (82,2%) i en robatoris de pilota, amb més d’un per matx.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut