Les sol·licituds del número 5.608 al 3.516 obtenen les entrades per a la Copa

Les sol·licituds del número 5.608 al 3.516 obtenen les entrades per a la Copa

Des del proper dimarts dia 2 i fins al dimecres 3 de maig a les 19 h, el Club estableix un període perquè els socis agraciats puguin cedir la localitat a un altre soci, omplint un formulari en aquesta lloc web

Aquest divendres al matí s’ha fet a la Sala de Premsa del FC Barcelona el sorteig de les entrades destinades exclusivament als socis, per assistir a la final de la Copa del Rei que jugaran el FC Barcelona i l’Alabès el 27 de maig a l’estadi Vicente Calderón de Madrid.

El número de tall que ha establert el sorteig validat pel notari Gerard Conesa, ha estat el 5.608 i a partir d’aquesta petició s’han assignat les localitats disponibles. Després de fer el recompte dels socis inclosos a cada formulari, s’han assignat les entrades a les peticions que van del número 5.608 fins al 8.205 i de l'1 a la 3.516.

En acabar el període de sol·licituds, un total de 17.830 socis havien demanat entrades agrupades en 8.205 peticions. Per a aquesta final, el Club disposa de 13.125  localitats per als socis, i un cop celebrat el sorteig, el Club es posarà en contacte amb els socis agraciats.

Possibilitat de cessió a un altre soci

Les entrades seran nominals, i per tant, el soci és qui haurà de fer-ne ús. El Club, però, dóna la possibilitat als socis guanyadors a cedir l’entrada a un altre soci omplint el formulari disponible al web del Club del dimarts 2 de maig a les 10 h, fins al dimecres dia 3, a les 19 h (formulari aquí), i aquest soci és el que haurà d’accedir a l’estadi. Una vegada finalitzat aquest període, no es podrà fer cap cessió d’entrada. El soci que rep l’entrada cedida no pot haver estat agraciat, no pot ser aleví, ni estar sancionat per la Comissió de Disciplina, ni tenir el carnet de soci impagat.

Compra i pagament online, del 4 al 8 de maig

Els socis agraciats, i amb el canvi de nom de l’entrada ja fet, si s’escau, hauran de fer la compra de les entrades mitjançant la pàgina web del FC Barcelona del 4 al 8 de maig. El cobrament de l’entrada es farà en el moment en què els socis facin l’elecció de la zona de la localitat i la compra, a través del web.

Viatges amb tren o autocar

FCBDesplaçaments ofereix als socis la possibilitat de viatjar amb tren (150 €) o amb autocar (35 €) a aquesta final de Copa. El tren sortirà de Barcelona-Sants el mateix dia del partit i tornarà un cop acabada la final, mentre que els socis que optin per l’autocar podran sortir des de les ciutats de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, amb tornada garantida després del partit. La informació d’aquests desplaçaments es pot consultar a www.fcbdesplacaments.cat

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut