Com van viure els jugadors del Getafe el gol de Messi?

Com van viure els jugadors del Getafe el gol de Messi?

Belenguer, Luis Garcia i Casquero, exjugadors del conjunt madrileny, analitzen el gol històric del crac argentí una dècada després

El gol de Leo Messi contra el Getafe a les semifinals de la Copa del Rei 2006/07 és història viva del futbol. 10 anys després, Belenguer, Luis Garcia i Casquero, tres exjugadors del conjunt madrileny que eren sobre la gespa en el moment d'aquell gol, comenten i analitzen l’espectacular jugada del crac argentí.

El central David Belenguer destaca la dificultat d’aturar a Leo Messi: “En l’u contra u és molt perillós, i a més l’equip estava mal col·locat. Leo és un jugador amb el punt de gravetat molt baix, encara que el vulguis tirar és molt fort, amb un tronc inferior fortíssim, és un jugador que no és fàcil de parar ni fent-li falta”.

També el porter d’aquell equip, Luis Garcia, comenta que “en carrera Messi porta la pilota molt enganxada al peu, és molt difícil parar-lo”. “Va ser el seu primer gran gol, però ara ha marcat molts així”, ha afegit. Finalment, també Javi Casquero recalca: és la típica jugada que penses que algun company podrà parar-lo, però marca la diferència”. “Té una finalització molt semblant a la del gol de Maradona al Mundial”, conclou. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut