Eufòria pel desenllaç del Clàssic a la Match Party del Camp Nou

Eufòria pel desenllaç del Clàssic a la Match Party del Camp Nou

Diferents activitats van amenitzar la prèvia del partit, en una experiència que va permetre a 500 socis joves poder seguir el Clàssic des de la tribuna a través de tres pantalles

L’esclat d’alegria dels 500 assistents a la Match Party quan Messi va aconseguir el gol de la victòria del Clàssic disputat a Madrid, va retronar per tot el Camp Nou i va significar el millor desenllaç per a aquesta activitat que va estrenar el Club a través de la seva Àrea Social.

La Match Party, una activitat dirigida als joves socis d’entre 18 i 30 anys, va permetre diumenge viure el Clàssic des de la zona de tribuna del Camp Nou. Des de dues hores abans de l’inici del partit, van anar arribant els socis assistents, que van aprofitar la prèvia del partit per gaudir de les activitats i els serveis que s’havien instal·lat al vestíbul de la tribuna.

Els joves van disposar de diferents zones de bar, punts de restauració, videojocs, jocs més tradicionals com el futbolí, i també van poder fer servir un servei de barberia per fer-se un original tall de cabells o fer-se fotos en un photocall d’ambient blaugrana, amb música i pantalles a tot el recinte de la Match Party.

L’ambient va anar en augment fins a arribar l’hora del partit, en què els prop de 500 assistents es van dirigir a la graderia de la tribuna, des d’on van poder seguir el Clàssic a través de les tres pantalles instal·lades per a aquesta ocasió.

Eufòria pel desenllaç final

Els socis van viure amb total entrega el desenllaç del partit, encoratjant l’equip i celebrant cada gol blaugrana i protestant i mostrant el seu desacord en aquelles jugades desfavorables per als interessos del Barça. El darrer gol de Messi va permetre que la Match Party tingués el millor final possible i així es va celebrar des de la tribuna del Camp Nou, amb un esclat d’alegria que va retronar per tot l’Estadi, abans de les abraçades, el càntics i les notes de l’himne del Barça, que va permetre que la festa s’allargués en un alegre postpartit.

Al llarg de la festa també es van celebrar diferents sortejos, en els quals es van repartir cinc samarretes de l’equip signades pel trident entre els 200 primers assistents, i una entrada doble, amb viatges inclosos, a la final de la Copa del Rei que se celebrarà a Madrid el 27 de maig.

Desenvolupament de l'Espai Jove

Aquesta experiència, que va comptar amb la presència d’Oriol Tomàs, directiu responsable de la Comissió de Joves, s’inclou en el marc del desenvolupament de l’Espai Jove, una plataforma de reflexió, treball i generació de projectes socials pensada específicament per a aquest col·lectiu de socis joves, amb l’objectiu d’enfortir la seva vinculació amb el Club.

Oriol Tomàs va qualificar l’experiència com a molt positiva: “Activitats com aquesta pretenen que la gent jove pugui sentir-se partícip del Club. Hi ha molts socis joves que no tenen abonament a l’Estadi i amb aquesta iniciativa tenen l’oportunitat d’accedir al Camp Nou i viure l’ambient d’un Clàssic a Madrid acompanyats d’altres joves i gaudint de les activitats i serveis que s’han instal·lat per a ells”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut