COM PUC RECOLLIR LES ENTRADES?

Compres realitzades a la web del club:

En la majoria dels casos, a les compres realitzades a la web del club, rebrà un correu electrònic amb un arxiu PDF que conté les seves entrades; només cal imprimir-les i accedir directament als torns d'accés de l'estadi amb les seves entrades impreses (no cal ser que la impressió sigui en color).

En el cas que no hagi rebut les entrades, vagi a la secció de la web entrades i introdueixi el localitzador de la seva compra. A continuació rebrà les entrades al correu electrònic que va introduir en el moment de la compra.

Pot imprimir-les directament o guardar-les com un arxiu pdf per la seva posterior impressió des de un altre ordinador.

Per motius tècnics i/o de seguretat, és possible que el mètode de recepció de les entrades al correu electrònic quedi desactivat automàticament i que hagi de presentar-se a les taquilles del Club per a recollir les entrades. També ho podrà comprovar al correu electrònic rebut: a l’apartat “Informació de la compra – Mètode de lliurament” hi constarà “Recollida a recinte”.

Si recull les entrades el titular de la compra, només caldrà portar el correu de compra o localitzador i el seu DNI. En cas que el titular de la compra no sigui la persona que reculli les entrades, caldrà aportar fotocòpia del DNI del titular i de l’autoritzat, així com autorització signada.

Consulti els horaris de les taquilles abans de recollir les seves entrades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut