COM PUC ACONSEGUIR ENTRADES PER UN PARTIT FORA DE CASA?

Partits de Lliga: en el moment que es confirma el dia del partit, i l'equip rival ens dóna el número d'entrades posades a disposició del club, així com els preus de venda al públic, ja es poden comprar les entrades exclusivament per telèfon, trucant al 902189900. Per fer-ho han de facilitar les dades personals (nom, nº de soci), telèfon i correu electrònic de contacte i una targeta de crèdit.

Més informació: Desplaçaments

Partits de Champions League: els socis poden informar-se del procés de compra i recollida d’entrades per telèfon o per email.

Per certs partits amb forta demanda, a partir de vuitens de final, el club estudiarà obrir un procés de petició d’entrades mitjançant un formulari web exclusiu per socis. El FC Barcelona informarà de la data dels processos mitjançant els canals habituals. En cas que la demanda d’entrades superi la disponibilitat es realitzarà un sorteig davant notari. Si us plau, consulti freqüentment la pàgina web del club per accedir a la informació més actualitzada. Recordi que sinó hi ha informació al respecte a la pàgina web, probablement es degui a que encara no s’ha definit el procés de sorteig i/o venta, per tant, l’Oficina d’Atenció al Barcelonista no podrà proporcionar-li més informació. Més informació Desplaçaments

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut