COM ES RENOVA L’ABONAMENT? QUAN ES RENOVA?

Subjecte al que disposa l'article 10.4 dels estatuts, els abonaments es renoven cada temporada de forma automàtica, sempre i quan el carnet de soci estigui al corrent de pagament.

La data prevista del càrrec de l'abonament del Camp Nou acostuma a ser entre el 15 i el 20 de juliol.

A partir de principis d'agost, els socis que no hagin fet el pagament a través de l'entitat bancària el podran fer a l'apartat socis del lloc web del club. Després de 48 hores de fer el pagament, l'abonament estarà a la seva disposició a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista.

Recordem que l'abonament de la temporada anterior sempre és vàlid per accedir a l'estadi durant tot el mes de setembre.

Cada any el club determina un període de temps per renovar els abonaments, l’inici del mateix acostuma a coincidir amb el final de la temporada futbolística, moment a partir del qual es procedeix a passar els càrrecs als comptes bancaris designats pels socis abonats (generalment a mitjan de juliol) i els enviaments dels abonaments. Recordi que es obligació del Soci facilitar dades actualitzades del compte. Més informació sobre modificació de dades consultant Com puc actualizar el meu compte bancari / targeta de crèdit al club?.

L'abonament li arribarà a mitjans d’agost a través de:

  • L’oficina de l’entitat financera on té el compte domiciliat si el club té un acord de distribució (actualment el club té acords amb La Caixa (Caixabank), i Morabanc (Andorra)). En aquests casos, sempre i quan el rebut no hagi estat retornat, podrà recollir el seu abonament directament a les oficines. Si durant el procés de distribució, l'entitat financera ha perdut el seu abonament, pot demanar un comprovant bancari conforme ha pagat l'abonament i en un termini màxim de 60 dies se li farà un duplicat sense cost a l'OAB. La recepció de l’abonament no significa que s’hagi realitzat el pagament del mateix.
  • Al seu domilici particular per correu certificat o misstageria
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut