Les Penyes canàries celebren el seu XIII Baku

Les Penyes canàries celebren el seu XIII Baku

La Trobada es va celebrar el 13 i 14 de maig a Las Palmas amb l’assistència de la directiva Maria Teixidor

Un any més el tradicional Baku de penyes canàries va reunir més de 250 persones per celebrar la seva trobada anual. En aquesta ocasió i coincidint amb el partit del primer equip davant Las Palmas, la directiva del FC Barcelona, Maria Teixidor, va encapçalar la representació barcelonista.

L’exjugador Julio Alberto Moreno va acompanyar a la directiva en dues jornades celebrades a La Aldea de San Nicolás. La benvinguda a la comitiva del FC Barcelona la van realitzar el president de la Federació de Penyes de Canàries, José Yamal Hawach, el president de la PB Barçaldea, Roberto Rodríguez i diferents representants polítics de Canàries i de l’Ajuntament de la localitat.

La visita al Centro Cultural y Recreativo La Sociedad va precedir la presentació del llibre de Julio Alberto “Nunca recordaré haber muerto” i el sopar de gala que va commemorar el XIII Baku de Penyes de Canàries i el 20è Aniversari de la PB Barçaldea.

La segona jornada es va iniciar a l’Ajuntament de La Aldea de San Nicolás amb la posterior visita al Museo Viviente de Tradiciones Antiguas i finalitzant la trobada amb una visita guiada per alguns dels llocs més espectaculars de Gran Canaria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut