Acte d’agermanament entre les federacions espanyoles de penyes

Acte d’agermanament entre les federacions espanyoles de penyes

La seu de la Penya Blaugrana Cercle Català a Madrid ha acollit una recepció a favor de la concòrdia entre les aficions, que ha comptat amb la presència del vicepresident del FC Barcelona Jordi Cardoner

A la vigília de la final de la Copa del Rei que jugaran el Barça i l’Alabès a l’estadi Vicente Calderón, el moviment penyístic del futbol espanyol ha efectuat aquest divendres al vespre un acte d’agermanament d’aficions a la seu de la Penya Blaugrana Cercle Català de Madrid.

Aquesta recepció ha comptat amb la presència del vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus, que ha estat acompanyat per Jaume Carreter, membre de la Comissió Social del Club, i d’Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes Barcelonistes.

La trobada ha estat amb representants de l’AFEPE, l’Associació de Federacions Espanyoles de Penyes de Futbol, coneguda també com Aficiones Unidas, autèntic fil conductor de l’amistat i concòrdia entre els aficionats, que té com a objectiu fomentar les relacions cordials i esportives entre les diferents aficions, tant a escala nacional com internacional.

Esteban García, president de la Federació de Penyes Barcelonistes a Madrid, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda als assistents. La voluntat de concòrdia i agermanament han estat presents en els parlaments de José Manuel Mateos, president d’Aficiones Unidas i de la Federació de Peñas del Getafe, que ha destacat la fantàstica tasca que efectua el Barça amb un moviment de penyes exemplar i envejable, i de Pipe Gómez, coordinador de Federacions de la Lliga.

Els representants blaugrana Antoni Guil i el vicepresident Jordi Cardoner han posar cloenda als torns de paraules abans d’efectuar el tradicional intercanvi d’obsequis d’una recepció que ha estar presidida pel fair-play, la concòrdia i la voluntat de veure una gran final de Copa.

També han estat presents a aquesta trobada el president del Cercle Català a Madrid, Albert Masquef, el president de la penya barcelonista d'aquesta entitat, José Ramón Casas, i el president de la Federació de penyes barcelonistes de Castella la Mancha, Daniel Peinado, així com representants de penyes d'altres Clubs espanyols.

AFEPE està integrada en l'actualitat per un total de 50 Federacions de Penyes de Futbol representatives de clubs de Primera, Segona i Segona Divisió B, aglutinant sota el seu paraigua més d’1.300.000 aficionats distribuïts entre prop de 14.000 penyes diferents. Xifres que no deixen de créixer any rere any gràcies a la incorporació constant de noves penyes a cada Federació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut