Prop de 1000 penyes es desplaçaran a Madrid per viure la Final de Copa

Prop de 1000 penyes es desplaçaran a Madrid per viure la Final de Copa

L’equip tindrà el suport de penyes barcelonistes vingudes de tot el món

Com cada any, les penyes realitzaran un desplaçament massiu a Madrid per recolzar al FC Barcelona amb l’objectiu d’aconseguir la 29a Copa del Rei de la història.

En aquesta ocasió seran prop de 1000 les penyes que acompanyaran l’equip i que arribaran des de tots els racons del món. Des de les quatre províncies catalanes, a més dels aficionats que es desplaçaran amb els seus mitjans, s’han organitzat 27 autocars de penyes que traslladaran a més de 1.300 persones el mateix dissabte. Des de la resta de l’estat, 20 autocars més arribaran des de diferents punts per gaudir de la final i per animar a l’equip. La delegació més nombrosa de fora de Catalunya és la d’Andalusia, des d’on sortiran 7 autocars amb més de 350 penyistes.

Més de 40 penyes internacionals a la Final de Copa

A més del desplaçament dels penyistes catalans i de la resta de l’estat espanyol, més de 40 penyes internacionals estaran al Vicente Calderón. Com era d’esperar, la representació més nombrosa és la europea, amb 26 penyes de punts tan diferents com ara França, Alemanya, Eslovènia o Polònia. Però, a la Final de Copa també estaran representades penyes tan llunyanes com les de Sao Paulo, Nova York, Lima o la Xina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut