Totes les opcions del Barça Lassa en aquest tram final de Lliga Regular

Totes les opcions del Barça Lassa en aquest tram final de Lliga Regular

Els de Bartzokas, amb tres triomfs consecutius, escalen una posició després de la derrota del Baskonia

El Barça Lassa afronta les dues últimes jornades de la Lliga Regular de la Lliga Endesa dependent d’ell mateix per finalitzar tercer. I és que la tercera posició la té assegurada en cas de guanyar els dos partits que resten, contra lIberostar Tenerife i el Rio Natura Monbus Obradoiro, i no importa què facin la resta de rivals. Una derrota, però, podria complicar el factor pista a favor del Barça als play-offs.

La segona posició

El Barça podria ser segon classificat en dos casos: amb un triple empat entre el València Basket, el FCB Lassa i el Baskonia, o esperant que l’equip taronja perdi els seus dos partits i que el Barça els guanyi tots dos.

Si catalans i valencians empatessin a triomfs, els de Pedro Martínez acabarien segons, perquè tenen l’average a favor, però si en aquest empat a victòries també s’hi troba el Baskonia, un triple empat sempre beneficia el Barça Lassa.

La primera plaça

És realment complicat que el Barça Lassa finalitzi el curs en la primera posició, però matemàticament encara és possible. El Reial Madrid hauria de perdre els dos partits que li resten (a casa contra el Divina Seguros Joventut de Badalona i a la pista del Morabanc Andorra), i el València Basket també hauria de caure a la pista del Movistar Estudiantes i a casa contra l’UCAM Múrcia. Tot això hauria d’estar amanit amb dos triomfs del Barça Lassa per concretar-se.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut