Ricard Muñoz arribarà als 200 partits amb el Barça Lassa a Reus

Ricard Muñoz arribarà als 200 partits amb el Barça Lassa a Reus

El tècnic blaugrana podria celebrar aquest diumenge el títol de l’OK Lliga i el bicentenari com a primer entrenador de la secció d’hoquei

Ricard Muñoz arribarà aquest diumenge als 200 partits com a primer entrenador del Barça Lassa d’hoquei patins. El tècnic, que va anunciar que no continuaria a la banqueta del Palau la temporada vinent, podria celebrar el bicentenari com a tècnic just en el partit en què es pot certificar la consecució de l’OK Lliga: la quarta de l’etapa de Ricard Muñoz. “Tant de bo sigui així; que el títol vingui quan hagi d’arribar, però que vingui”, ha comentat el tècnic, que també ha destacat que això voldria dir que estan “al capdavant d’Espanya i també a Europa, entre els quatre millors”.

En els actuals 199 enfrontaments amb el Barça Lassa, el balanç és de 167 victòries, 14 empats i 18 derrotes. El preparador barceloní va fer-se càrrec de la banqueta blaugrana al març del 2013 després de ser el segon tècnic de Gaby Cairo. Ara pot aconseguir el tretzè títol si aquest diumenge es puntua a Reus. “Estem il·lusionats i la nostra intenció és anar a Reus a guanyar”.

Aquest serà el quart partit contra el Reus d’aquesta temporada  ̶ derrota a la Supercopa d’Espanya (3-2), empat a la primera volta de la Lliga (6-6) i victòria a la final de la Copa del Rei (3-4). “Els partits contra el Reus han estat molt igualats i m’espero el millor Reus”, ha advertit Ricard Muñoz. Ambdós equips també es podrien trobar la setmana vinent en una hipotètica final de la Lliga Europea, la setmana següent a Lleida.  

Sergi Fernández: “El Reus és un equip impressionant”

El porter blaugrana també ha comparegut davant els mitjans de comunicació i ha explicat que l’equip té “màxima il·lusió” per anar a Reus “a buscar la victòria”. “Fa setmanes que estem treballant molt i molt bé i hem de seguir en la línia que portem, amb moltes victòries consecutives”, ha afegit. Sobre el Reus, Sergi Fernández ha comentat que “el Reus és un equip impressionant, amb individualitats molt grans”. “Tenen molta qualitat al davant i també són forts en defensa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut