Reus Deportiu La Fira – FC Barcelona Lassa: El repte de proclamar-se campió

Reus Deportiu La Fira – FC Barcelona Lassa: El repte de proclamar-se campió

L’equip de Ricard Muñoz pot celebrar l’OK Lliga aquest diumenge si puntua a Reus

És un repte bonic. Proclamar-se campions de l’OK Lliga està a l’abast del Barça Lassa, que en fa prou amb sumar un punt per celebrar la 28a Lliga de la secció, la quarta de manera consecutiva. L’equip de Ricard Muñoz es presentarà al Palau d’Esports de Reus aquest diumenge (18.05, La Xarxa) amb la voluntat de sumar la novena victòria seguida: “Estem il·lusionats i la nostra intenció és anar a Reus a guanyar”, expressa el tècnic blaugrana.

Ricard Muñoz viurà el seu partit 200 al capdavant de la banqueta del FC Barcelona en un duel que es preveu molt igualat si es tenen en compte els precedents d’aquesta mateixa temporada: derrota a la Supercopa d’Espanya (3-2), empat al Palau a la Lliga (6-6) i victòria a la final de la Copa del Rei (3-4). En cas de derrota blaugrana en la 27a jornada, el Reus quedaria a 8 punts i el títol podria arribar davant el Vic al Palau.

Puntuar a Reus també permetria celebrar la competició al mateix escenari que els anys 2005, 2006 i 2007. El títol de la competició arribaria just abans la Final Four de la Lliga Europea, en què es podria veure un nou enfrontament davant els de Mariotti en una hipotètica final.

Per plantar cara al Reus caldrà estar atents a les accions ofensives del seu màxim golejador, Raul Marín (amb les mateixes 32 dianes que Pablo Álvarez), acompanyat per Marc Torra (21), Albert Casanovas (19), Joan Salvat (16), Àlex Rodríguez (15) i Matias Platero (14).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut