Espanyol B – Barça B: Un derbi sempre és un derbi

Espanyol B – Barça B: Un derbi sempre és un derbi

12.15 hores (Barça TV): Els de Gerard López volen continuar en bona dinàmica i competir fins al final per preparar-se bé per al play-off d’ascens

Després d’assegurar-se matemàticament el play-off d’ascens a Segona Divisió fa tres jornades i de proclamar-se campió de grup dissabte, el Barça B vol continuar competint a la Lliga fins al final. Són molts els al·licients per fer-ho. El principal, continuar el bon moment de l’equip (12 partits sense perdre) per arribar al play-off d’ascens com més preparats millor. D’altra banda, per als amants de les xifres, en cas de guanyar els dos partits que queden, el filial igualaria la major puntuació de la història en una temporada (82 punts) del Llevant. I si a tot això hi sumes un derbi, el partit d’aquest diumenge es presenta apassionant. L’Espanyol B, immers en la lluita per la salvació, ja va posar les coses molt difícils als de Gerard López al Miniestadi (1-1), i intentarà donar una alegria a la seva afició i mantenir-se amb opcions de salvació per a l’última jornada. Les entrades a la Ciutat Esportiva Dani Jarque són de 10, 15 i 20 euros, segons la zona.

Tots els disponibles, citats

Tota la plantilla està citada aquest diumenge al matí a les 9.30 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per esmorzar plegats i anar cap a Sant Adrià. Són baixa segura Moisés, Tarín, Rafa Mujica i Suárez, que es perden el partit per lesió, Nili, per malaltia, i Paik, que està amb la seva selecció. Per contra, Xemi i Alfaro tornen després de sanció. L’última sessió prèvia al partit la van completar els juvenils Sergi Puig i Cucurella, a més de Carles Aleñá, que podria tornar a jugar amb el Barça B després de perdre’s les últimes sis jornades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut