La Lliga culmina amb un Tourmalet

La Lliga culmina amb un Tourmalet

El Barça Femení s’enfrontarà a València, Atlètic de Madrid i Llevant, tercer, segon i quart, respectivament
La Lliga femenina afronta el seu tram decisiu a partir d’aquest cap de setmana amb la disputa de les darreres tres setmanes. El Barça Femení parteix des de la primera posició amb els mateixos punts que l’Atlètic de Madrid, si bé és el conjunt té el calendari més exigent amb la visita al València d’aquest dissabte (16 h, Gol), el posterior duel amb les matalasseres i el final de curs al camp del Llevant.

Primer, a València: L’equip es desplaçarà aquest dissabte a l’estadi Antonio Puchades en el compromís entre els dos equips en millor dinàmica del campionat. Les ‘xes’, a nou punts del Barça i de l’Atlètic, encadenen nou victòries i un empat, mentre que les culers han aconseguit deu triomfs consecutius. Són les menys golejades contra les millors anotadores.

El duel decisiu: El partit a València marcarà com serà de decisiu l’enfrontament directe entre el Barça i l’Atlètic de Madrid. Es pot donar perfectament la circumstància que qualsevol dels dos equips en pugui sortir campió gràcies a una victòria. Ara mateix, però, l’empat beneficiaria les blanc-i-vermelles pel 2-1 de la primera volta.

Final de Lliga al camp del Llevant: Les granota han abaixat el ritme a la segona volta, però, tot i això, conserven una suggerent quarta posició. Així doncs, el cap de setmana del 20 i 21 de maig es podria viure una última jornada d’infart.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut