El Juvenil acaba la lliga amb un ple de victòries

L’equip que entrena Martí Graells ha aconseguit guanyar els 30 partits de lliga disputats

Ple de victòries històric per al Juvenil del FC Barcelona. 30 partits guanyats de 30 disputats. L’últim, en la darrera jornada de lliga contra Les Corts UBAE per 6 a 0. El Juvenil es va proclamar campió de la Lliga Nacional el passat 5 de març, en la jornada 24, i després ha seguit guanyant partits fins a completar el ple de victòries. Els propers reptes de l’equip de Martí Graells passen per conquistar els dos títols que queden en joc aquesta temporada: la Copa Catalunya i el Campionat d’Espanya, buscant treure’s l’espina de la derrota de la temporada passada contra ElPozo.

L’Infantil empata amb Les Corts i manté l’avantatge

El Barça i Les Corts UBAE van empatar (2-2) i aquest resultat deixa la lliga pràcticament sentenciada a favor dels blaugrana, que mantenen 4 punts d’avantatge a només 2 jornades pel final. La setmana que ve els de Xesco Cugat reben al Jesús-Maria amb l’oportunitat, novament, de guanyar el títol en cas de victòria.

El partit contra Les Corts va resultar vibrant i no va decepcionar a ningú. El Barça es va avançar amb un 2-0 al marcador gràcies a les dianes de Sergi Viedma i Arnau a la primera part. Però Les Corts va remuntar a la segona part i va ajornar la celebració del títol per part blaugrana.

Victòries del Cadet i de l’Aleví

Els dos equips ja són campions però continuen sumant victòries. El Cadet es va desfer amb una golejada del Sant Joan Vilassar de Mar (12-0), mentre que l’Aleví va aconseguir una victòria molt treballada a la pista del CFS Manent Santa Coloma (2-7)