FC Barcelona Femení – Oiartzun KE (prèvia): Buscant el 10

FC Barcelona Femení – Oiartzun KE (prèvia): Buscant el 10

12 hores, Barça TV i streaming a fcbarcelona.cat: Les blaugrana busquen el desè triomf consecutiu en Lliga per reprendre el liderat

Queden quatre finals a la Lliga. Després de la conclusió de la històrica trajectòria a la Champions League al Parc dels Prínceps, l’equip se centra exclusivament en la competició domèstica. El primer escull serà l’Oiartzun aquest dimarts, a la Ciutat Esportiva, en un horari poc habitual (12 hores) degut a l’ajornament del cap de setmana pel compromís europeu.

Si el Barça guanya, reprendrà el liderat amb el mateixos punts que l’Atlètic de Madrid. Es tracta, a més, d’un compromís estratègic per a les culers ja que posteriorment els tocarà ni més ni menys que el València, l’Atlètic de Madrid i el Llevant.  

Les culers hi arriben en una dinàmica excel·lent, després d’encadenar nou triomfs a la Lliga. El cos tècnic tindrà a la seva disposició a tota la plantilla amb l’única excepció de la lesionada Ane Bergara.  

L’Oiartzun, per la seva banda, es presentarà molt necessitat. Els resultats de la jornada no el van afavorir i es troba a tan sols un punt de la zona de descens.   

Les declaracions de Xavi Llorens:

“Teòricament els tres punts s’han de quedar a casa aquest cap de setmana, però tots els equips de la part baixa han puntuat i això obliga a l’Oiartzun a replantejar-se aquesta jornada. Espero que fem les coses bé, que el partit es posi de cara i que el rival abaixi els braços. Dependrà de nosaltres”.

“Queden quatre partits importantíssims i hem de ser molt llestos amb les sumes. Amb nou punts som campions si tres d’ells són contra l’Atlètic, hem de fer les coses bé ”.

“L’equip està molt bé. Hi ha decepció per com van arribar els gols en un gran partit a París. No cal culpar a ningú, és futbol. Vam arribar a servir deu córners al Parc dels Prínceps, això vol dir que vam trepitjar molta àrea. Bon partit i bona imatge. Ara, a continuar a la Lliga”.

“La realitat és que és el partit més assequible que ens queda, però tenim d’exemples el que va passar al cap de setmana i no vull gens de confiances ni pensar en l’eliminatòria del PSG. Hem de demostrar al camp que som un equipàs”.

Les declaracions de Melanie Serrano:

“És un partit molt important. Elles necessiten la victòria per no baixar i nosaltres necessitem els tres punts com sigui per guanyar la Lliga”.

“Anímicament estem molt bé, el nostre objectiu és la Lliga. La Champions va ser una experiència molt bonica i crec que ho vam fer bastant bé. L’equip ha madurat, això ens farà ser més grans. Ara, a per la Lliga”.

“L’Oiartzun pot semblar el rival més assequible que ens queda, a priori és el més fàcil, però aquests partits són els que et fan guanyar Lligues. Hem de sortir a totes des del primer minut”.

“Hem d’estar tranquil·les i confiar en nosaltres mateixes. Si fem el que sabem com equip, guanyarem la Lliga”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut