El júnior es classifica per a les semifinals del Campionat d’Espanya

Els d’Alfred Julbe han fet un partit molt seriós des de l’inici i s’han imposat per 69-45 l’Estudiantes

El Barça Lassa júnior segueix avançant en el Campionat d’Espanya júnior i aquest dijous, en els quarts de final de la competició, ha superat per 69-45 l’Estudiantes i s’ha classificat per a les semifinals. El rival sortirà del guanyador del partit el Reial Madrid i el Gran Canària.

El matx contra l’Estudiantes ha estat relativament còmode per als blaugranes, que en el primer quart han agafat una renda superior als 10 punts (22-10) que s’ha accentuat abans d’arribar al descans amb el 36-19. En el tercer període tot ha seguit de la mateixa manera i en el tram final del partit els de Julbe han arribat a vèncer per 30 punts.

El 69-45 final ha reflectit el domini blaugrana en un partit en què els visitants han errat molt des del triple gràcies a la gran defensa catalana durant les 40 minuts.