Triple derbi al planter amb bon regust

Triple derbi al planter amb bon regust

El Juvenil-Cadet i l’Aleví-Benjamí van aconseguir dues grans victòries a Sant Adrià, mentre que l’Infantil-Aleví va caure a casa
El cap de setmana va deixar un nou títol al planter del futbol femení. Va ser la Lliga del Juvenil-Cadet, que es va imposar amb autoritat al camp de l’Espanyol (0-2). Aquest va ser un dels tres derbis disputats a les categories inferiors. A continuació repassem els dos restants:

Infantil-Aleví – Espanyol (3-5)
L’única derrota del cap de setmana la va patir l’Infantil-Aleví, en el torneig complementari, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tot i que les culers es van avançar aviat per mitjà de Natalia Muñoz, les periquites van prendre la iniciativa fins a l’1-4. Els esforços finals de les locals per remuntar, amb dues dianes incloses de Laura Mas Berenguer, van deixar el marcador en el 3-5.

Espanyol – Aleví-Benjamí (3-7)
El derbi entre les més menudes va tenir un caire completament oposat. L’Espanyol va marcar primer, però el Barça amb un futbol brillant, sobretot a la segona meitat, es va arribar a col·locar 2-6 per emportar-se el triomf davant d’un rival superior físicament. Laia Martret, Aina Roman, Nina Pou (2) i Tatiana Pérez (2) van ser les anotadores blaugrana.  

Posteriorment, l’equip dirigit per Pablo Álvarez es va unir a la celebració del títol de Lliga del Juvenil-Cadet, al camp del costat a Sant Adrià.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut