Ricard Muñoz: “Estic molt orgullós d’aquest grup”

Ricard Muñoz: “Estic molt orgullós d’aquest grup”

El tècnic blaugrana destaca que “som mereixedors” del títol d’OK Lliga i Egurrola subratlla “l’esperit guanyador d’aquest equip”

El Reus - Barça d’aquest diumenge va ser un partit ple d’emocions que va tenir un final feliç per als jugadors barcelonistes, que van poder celebrar la consecució de l’OK Lliga. “Ha estat un partidàs, on hi ha hagut de tot i hem demostrat que aquest equip no baixa mai els braços”, va destacar Ricard Muñoz a Barça TV després de guanyar la quarta lliga consecutiva: “Aquest títol té un mèrit incalculable”.

El tècnic blaugrana, que va sumar 13 títols en el seu partit 200 a la banqueta blaugrana, també va subratllar que “guanyar aquest títol a aquesta pista i davant el Reus és una cosa que no oblidarem mai”. “Els darrers segons han estat d’infart i, al final, som mereixedors del partit d’avui i de tot el títol”, va assenyalar un Ricard Muñoz “molt orgullós d’aquest grup”.  

El capità Egurrola va celebrar també la seva 17a OK Lliga. “Al final ha sortit la raça i l’esperit guanyador d’aquest equip, que sempre vol més”, va comentar ‘El pop’, tot recordant que “aquesta setmana toca pencar i preparar el partit de dissabte contra l’Oliveirense”. Lucas Ordoñez, autor de dos gols a Reus, també va mostrar la seva satisfacció: “És el premi de tot l’any i ha costat molt. Contra el Reus s’ha demostrat”.

Panadero puja al tercer lloc 

Si Aitor Egurrola acumula 62 títols i és l’esportista en actiu amb més títols amb el FC Barcelona (només per sota dels 70 de Barrufet), l’OK Lliga guanyada aquest diumenge és la seva 12a competició regular i el títol 45 de Panadero amb el Barça. Això fa que el jugador osonenc iguali el palmarès de David Páez entre el 1997 i el 2011 i se situï en el tercer lloc dels jugadors d’hoquei més llorejats. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut