La remuntada contra el Kiel, al ritme de l’actuació brillant de Gonzalo

La remuntada contra el Kiel, al ritme de l’actuació brillant de Gonzalo

El porter del FC Barcelona Lassa d’handbol va ser peça cabdal, amb un total de 23 aturades que van catapultar els de Xavi Pascual cap a la Final Four de Colònia

Una aturada i una altra i una altra. I així fins a 23. Gonzalo Pérez de Vargas va oferir un autèntic recital contra el THW Kiel i es va convertir en l’heroi de la remuntada (23-18). Dues setmanes després de ser operat del dit petit de la mà, i després d’haver jugat ja una estona a l’anada, l’afició blaugrana es va rendir al seu porter. Perquè l’actuació del jugador va ser colossal, de les millors que es recorden en un porter d’handbol al Palau. Un autèntic mur que va desesperar un conjunt alemany que, malgrat el potencial ofensiu, només va poder fer 18 gols.

La defensa era clau per assolir la remuntada i Gonzalo sabia que havia d’estar encertat per ajudar l’equip. Amb intervencions de tota mena, en què la mà, el cos o el peu eren protagonistes, o amb dobles aturades i aparicions estel·lars en algun u contra u, el Barça va créixer al ritme que va marcar el porter de Toledo.

“El millor porter del món”

Així doncs, 23 aturades totals per catapultar el Barça cap a la Final Four de Colònia en una actuació inoblidable. Ell n’era conscient després del duel, i així ho va expressar. “Em faltava viure un partit així. És una de les tardes més increïbles que he viscut al Palau. Són moments indescriptibles que recordaré tota la vida i que sempre explicaré”, va comentar.

Una sensació compartida amb el seu entrenador, un Xavi Pascual satisfet amb tots els seus homes però especialment content pel seu porter: “És el millor del món i ho ha demostrat. És un animal competitiu i ens dóna una confiança tremenda”.

Tot plegat, per dotar de protagonisme merescut a Gonzalo Pérez de Vargas. Un heroi amb samarreta verda que ja espera el següent repte: gaudir a Colònia i intentar tornar a Barcelona amb el trofeu de campions de la EHF Champions League. Si ho fa com contra el Kiel, tot serà més fàcil. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut