Joselito i Ferrao: “Arriba l’hora de la veritat”

Joselito i Ferrao: “Arriba l’hora de la veritat”

En una entrevista al programa Hora B de Barça TV, els dos jugadors del Barça Lassa es van mostrar convençuts de les possibilitats de l’equip de cara al play-off, tot i que adverteixen que l’eliminatòria contra el Palma “serà duríssima”

Joselito i Ferrao no dubten. “És clar que podem guanyar aquesta Lliga”, van respondre a la vegada sobre les possibilitats del Barça Lassa al play-off. Aquest divendres, a les 21.15 h a Son Moix, l’equip afronta el primer partit dels quarts de final contra el Palma Futsal. “El primer partit a Mallorca serà molt complicat”, adverteix Joselito. “Ara comença la part bona de la temporada i arribem bé al play-off”, diu convençut Ferrao. Els dos van demostrar plena confiança en les possibilitats de l’equip de cara al tram final del curs. “Ens hem proposat guanyar aquesta Lliga, però està clar que el primer objectiu ha der ser classificar-nos per a la final per jugar a Europa la temporada vinent”, va explicar Joselito en una entrevista distesa al programa Hora B de BarçaTV. Aquestes van ser les respostes més destacades dels dos cracs blaugrana a les portes del primer duel de play-off:

Declaracions de Ferrao, jugador del Barça Lassa

L’HORA DE LA VERITAT: “Ens hem preparat tot l’any per arribar en bones condicions al play-off. Ara comença la part bona de la temporada. Sabem que serà una eliminatòria molt difícil, però arribem preparats a l’hora de la veritat”.

CREDIBILITAT: “Ja hem demostrat en els partits difícils que podem guanyar qualsevol equip, inclosos Movistar Inter, ElPozo i Palma, i ho hem fet amb lesionats i sense lesionats. Ara arribem al play-off amb gairebé tota la plantilla disponible, i això segur que ens anirà molt bé. Estic convençut que farem un gran final de temporada”.

Declaracions de Joselito, jugador del Barça Lassa

PALMA: “El primer partit a Palma serà molt complicat i s’ha de tirar endavant com sigui. Serà una eliminatòria molt dura. El Palma té jugadors amb molta experiència i molt hàbils que competeixen molt bé. És un equip molt complet que segur que ens ho posarà molt difícil”.

OBJECTIUS: “Ens hem proposat guanyar la Lliga, però està clar que el primer objectiu és arribar a la final i jugar a Europa la temporada que ve”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut