Entrenament de portes obertes del FC Barcelona Lassa a Balaguer

Entrenament de portes obertes del FC Barcelona Lassa a Balaguer

Els d'Andreu Plaza fan una master class amb els nens i nenes de l’EFS Balaguer Comtat d’Urgell que aplega més de mil persones al Poliesportiu Municipal

Màxima expectació a Balaguer aquest dimarts a la tarda per a l’entrenament de portes obertes que han dut a terme els jugadors del Barça Lassa de futbol sala. L’acte ha aplegat més de mil persones al Poliesportiu Municipal de Balaguer i ha consistit en una master class amb un total de 64 nens del club EFS Balaguer Comtat d’Urgell. Els nens s’han dividit en grups de 8 i han participat en un entrenament especial. No han faltat ni els circuits de conducció, ni els rondos, ni els xuts de precisió a porteria ni tampoc un partidet.

Per acabar l’activitat, els jugadors del Barça Lassa han signat autògrafs i s’han fet fotografies amb els participants en l’entrenament. El jugadors també han repartit pòsters, samarretes i banderins entre els assistents. A més, el Club ha fet entrega d’una samarreta signada al regidor d’Esports de l’Ajuntament de Balaguer.

Aquest és el segon entrenament de portes obertes que ha fet l’equip aquesta temporada. Al mes de febrer passat l’equip també va fer un acte similar amb els nens del club CFS Manent Santa Coloma.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut