Proclamació dels nous senadors blaugrana

Proclamació dels nous senadors blaugrana

El vicepresident primer Jordi Cardoner, acompanyat de la directiva Maria Teixidor, lliura els diplomes i els carnets als socis que s’integren aquest any com a nous membres del Senat del FC Barcelona

Aquest dijous s’ha celebrat a la Sala París de les instal·lacions del Camp Nou l’acte de proclamació dels nous senadors del FC Barcelona. Aquest any han estat 52 els socis que s’han incorporat al Senat blaugrana, format pels 1.000 socis de més antiguitat al Club.

A l’acte hi han assistit una trentena d’aquests nous senadors, que han rebut de mans del vicepresident primer Jordi Cardoner els diplomes i els carnets que els acrediten com a membres del primer miler de socis de l’Entitat, en un acte de sentit reconeixement a la seva fidelitat i compromís durant tots aquests anys de vinculació barcelonista.

Jordi Cardoner, que ha estat acompanyat per la vicesecretària de la Junta Directiva, Maria Teixidor, ha donat la benvinguda a tots els assistents: “Aquest és un d’aquells actes que fan diferent el nostre club. Si sou aquí és perquè fa molts anys que acompanyeu la nostra entitat, i en aquest temps heu estat al seu costat també en els moments més difícils. Per això us volem donar les gràcies”.

“El Senat és un ens que hem estat potenciant perquè ens aporta un espai social format per persones que dignifiqueu el Club i a qui tenim l’obligació d’escoltar per conèixer els suggeriments que ens podeu proposar des de la vostra experiència”, ha assenyalat també el vicepresident primer i responsable de l’Àrea Social i de la Fundació del Barça.

Els nous senadors van viure l’any 1957 la construcció del Camp Nou, i per aquest motiu Jordi Cardoner ha fet referència al projecte de l’Espai Barça amb el Nou Camp Nou: “Vosaltres vau viure totes les dificultats que va representar la construcció del nostre actual estadi, i és per això que ara, que modernitzarem la instal·lació i l’adaptarem als nostres temps, volem saber les vostres inquietuds i preocupacions”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut