FC Barcelona Femení – Atlètic de Madrid: Entrades anticipades gratuïtes a taquilles i per internet des d’aquest dimarts

FC Barcelona Femení – Atlètic de Madrid: Entrades anticipades gratuïtes a taquilles i per internet des d’aquest dimarts

Els socis podran recollir a partir d’aquest dimarts –i la resta de públic, dimecres– els tiquets per al partit de la 29a jornada de Lliga, que pot decidir el títol al Miniestadi el 13 de maig

El FC Barcelona Femení – Atlètic de Madrid, corresponent a la 29a jornada de Lliga, serà d’entrada gratuïta al Miniestadi. Decisiu per al títol, tots els socis i aficionats que vulguin assistir al duel del dissabte 13 de maig a les 17.15 hores podran recollir les seves entrades anticipades a les taquilles del Bulevard del Camp Nou o a través de www.fcbarcelona.cat.

Així, els socis del Club podran recollir les seves entrades –fins a un màxim de 6 per carnet– a partir de dimarts a les taquilles del Bulevard del Camp Nou, des de les 11 hores. També es podran adquirir gratuïtament a través de www.fcbarcelona.cat, sense comissió de canal.

En el cas del públic en general, podrà recollir gratuïtament els tiquets –fins a un màxim de 6– a les taquilles del Bulevard a partir de dimecres a les 11 hores. Al mateix temps, es podran retirar a www.fcbarcelona.cat (amb una comissió de gestió de 0,50 €).

Cal recordar que totes les persones que vulguin accedir al Miniestadi, siguin de l’edat que siguin, hauran de tenir una entrada adjudicada.

Fins al dia 13, els horaris d’obertura de les Taquilles del Bulevard seran de 9.30 hores a 19.30 hores. En el cas que hi hagi disponibilitat, el mateix dissabte, entre les 14.15 hores i les 18.00 hores, s’obriran les taquilles del Gol Nord del Camp Nou.

El públic que assisteixi al Barça-Atlètic de Madrid amb vehicle particular tindrà la possibilitat d’aparcar-lo dins de les instal·lacions del Camp Nou. A partir de les 15.15 hores s’obriran els Accesos 7 i 14 de l’Estadi. A les 15.45 hores, noranta minuts abans de l’inici del partit, els aficionats ja podran accedir al Miniestadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut