Gonzalo Pérez de Vargas, nomenat millor jugador de l’EHF del mes d’abril

Gonzalo Pérez de Vargas, nomenat millor jugador de l’EHF del mes d’abril

El porter blaugrana s’ha endut el guardó com a protagonista absolut a l’eliminatòria de quarts de final contra el Kiel que ha dut el Barça Lassa a una nova Final Four de Colònia

El gran paper de Gonzalo Pérez de Vargas a l’eliminatòria de quarts de final de la VELUX EHF Champions League ha rebut el reconeixement de l’EHF (European Handball Federation), que ha nomenat el porter del Barça Lassa millor jugador del mes d’abril. L’actuació del de Toledo en els partits contra el THW Kiel va ser decisiva perquè el conjunt blaugrana estigui, per sisena vegada en vuit edicions, a la Final Four de Colònia.

L’actuació de Pérez de Vargas, a més, té un condicionant que hi afegeix heroïcitat. I és que Gonzalo es va fer una fractura al dit petit de la mà esquerra el dimecres 12 d’abril, i a l’endemà va ser intervingut. El porter blaugrana va treballar des del primer dia per recuperar-se al més ràpid possible, i a l’Sparkassen Arean va reaparèixer a la segona part i va deixar algunes pinzellades del seu millor nivell. Una setmana després, al Palau Blaugrana, va acabar de ser decisiu per dur el Barça Lassa cap a la Final Four. Les 23 aturades del toledà van deixar en 18 gols els alemanys i van ser decisives per treure el bitllet per a Colònia.

“Una gran alegria”

Quan ha conegut el reconeixement rebut per l’EHF, Gonzalo Pérez de Vargas ha declarat: “Per a mi és una gran alegria perquè això significa que hem jugat a un alt nivell per ser de nou a Colònia”. El porter blaugrana ha destacat les dificultats personals que ha viscut durant aquest mes d’abril: “Ha estat un mes ple d’emocions, amb l’operació del dit, els dubtes de si podria jugar els quarts de final i, per descomptat, la felicitat d’aconseguir la classificació per a la Final Four”.

Aquest reconeixement a l’‘1’ del Barça Lassa és un bon aperitiu dels premis a tota una temporada. I és que el porter culer és un dels sis membres de l’equip que opten als guardons de millors del curs a la VELUX EHF Champions League. A més de Gonzalo, Víctor Tomás, Valero Rivera, Kiril Lazarov i Viran Morros són candidats als premis de l’equip ideal, mentre que Xavi Pascual és un dels cinc entrenadors que opten a ser el millor tècnic de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut