Andreu Plaza: “Hem fet un pas endavant importantíssim”

Andreu Plaza: “Hem fet un pas endavant importantíssim”

El tècnic del Barça Lassa es mostra satisfet després del primer punt, però recorda que l’eliminatòria contra el Palma continua la setmana vinent amb un partit que serà “duríssim”

L’entrenador del Barça Lassa de futbol sala, Andreu Plaza, es va mostrar satisfet però prudent aquest divendres, després de guanyar el primer punt dels quarts de final del play-off pel títol contra el Palma Futsal (5-2). Pel tècnic blaugrana el triomf és un “pas endavant importantíssim”, però el divendres vinent tornaran a tenir “un partit duríssim contra un equip que vindrà a morir al Palau per igualar l’eliminatòria”. “Som conscients que tornarem a jugar un partit a vida o mort. No em serveix que tinguem un petit matalàs”, va afegir.

Sobre el matx disputat a Son Moix, Plaza va explicar que el resultat pot ser enganyós, ja que va ser un duel molt disputat: “Ha estat molt igualat, però nosaltres hem tingut l’encert en la definició que en altres partits no hem tingut. Les dues jugades al principi de la segona meitat que han significat el 0-4 han estat decisives. Sedano ha estat molt bé, la defensa també, les ajudes han funcionat... L’equip s’ha sacrificat molt i tot ha sortit rodó”.

Sense temps per a la relaxació, el tècnic barcelonista ja pensa en el proper partit de l’eliminatòria, el divendres que ve (21.15 hores) al Palau Blaugrana. “L’eliminatòria ara està una mica decantada cap a nosaltres, però avui s’ha demostrat que el factor pista tampoc és determinant. Haurem de treballar molt per tirar el partit endavant. Estic segur que el Palma no llençarà l’eliminatòria per aquest resultat”, va explicar.

Si el Barça guanyés aquest segon punt es classificaria per a les semifinals, mentre que en cas de derrota s’hauria de jugar un tercer partit, també al Palau Blaugrana, el diumenge a les 18.00 hores.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut