El FC Barcelona se suma a la Nit dels Museus

El FC Barcelona se suma a la Nit dels Museus

El Museu del Barça obrirà aquest dissabte 20 de maig, de 19 h a 1 h de la matinada, amb entrada gratuïta per a tots els visitants, que també podran gaudir de la visió del Camp Nou des de la Tribuna

Per cinquè any consecutiu, el Museu del FC Barcelona s’afegeix a les activitats amb motiu de la Nit dels Museus i aquest dissabte 20 de maig, de 19 a 1 de la matinada, obrirà les seves portes de manera especial i gratuïta perquè tots aquells que ho vulguin puguin reviure la història del Club i contemplar els nombrosos trofeus i records que omplen les vitrines del Museu.

L’entrada serà de franc per a tothom, amb l’única limitació de l’aforament del Museu, fet que obligarà a anar controlant el nombre de persones que hi accedeixin. Els visitants podran contemplar tots els racons del Museu i gaudir d’una visió de l’Estadi des de la Tribuna. A més, el Club habilitarà la zona de pàrquing a les mateixes instal·lacions per facilitar l’accés del públic.

La Nit dels Museus és una iniciativa europea que arriba aquest any a la seva tretzena edició i en la qual participen més de quatre mil museus de tot Europa. L’Institut de Cultura de Barcelona dona suport a aquesta activitat des del 2008, i a l’edició d’enguany són més de vuitanta centres de Barcelona i de la seva àrea metropolitana els que participen en aquesta Nit dels Museus, els quals organitzen exposicions, concerts, dansa, teatre, tallers, visites guiades i activitats per a tota la família.  

Més informació de la Nit dels Museus a www.lanitdelsmuseus.cat
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut